Dutch Eagles – Gold
Vrijdag 3 december, 20:15 uur
Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met je delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

 

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud waard gebleken.
Theater Sneek
Tüöttenzaal, Westersingel 28 Sneek

 

Inez Timmer – Natural Woman, songs from the 70’s
Zaterdag 4 december, 20:15 uur
Inez Timmer neemt u mee in die tijd met hits van Carole King, Carly Simon, Dusty Springfield, Paul Simon en Boudewijn de Groot. Timmer’s veelzijdige stem is voorbestemd om u te laten genieten van de muzikale pareltjes van toen. In „Natural Woman“ wordt Inez begeleid door twee muzikanten: Peter van der Zwaag: piano, keyboard, accordeon en zang en Ytzen Peterson: gitaren en zang.entree: €19;00
Theater Sneek
Noorderkerkzaal, Oud Kerkhof 11 Sneek

 

Plien & Bianca – En nu dan!?
Donderdag 9 december, 20:15 uur - € 34,0
Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Ook in Theater Sneek zijn Plien & Bianca steevast uitverkocht.

 

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.
Theater Sneek
Tüöttenzaal, Westersingel 28 Sneek

 

Symphonic Rock Night – The Second Chapter
Vrijdag 10 december, 20:15 uur € 29,50
Met de indrukwekkende rockshow A Complete Evening maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: The Second Chapter.

 

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwer
Theater Sneek
Tüöttenzaal, Westersingel 28 Sneek