Makkumer Belboei Zijn er gevolgen voor Feadship Royal Dutch Shipyards Makkum

Zijn er gevolgen voor Feadship Royal Dutch Shipyards Makkum

....economische sancties tegen Rusland en Russische staatsburgers.....

Redactie

Zijn er gevolgen voor Feadship Royal Dutch Shipyards Makkum nu de economische sancties tegen Rusland en Russische staatsburgers bijna elke dag worden verscherpt? Het is bij de redactie niet bekend of er op dit moment in Makkum aan jachten van Russische eigenaren wordt gewerkt, maar in het geval dat, kan dat directe gevolgen hebben voor ons dorp.

Het blad Quote, berichtgever over zakelijk nieuws, heeft blijkbaar wel wat in de wandelgangen opgevangen, want zij melden dat het jacht de Galactica in Harlingen aan de ketting zou liggen, Bij navraag hebben zij dit overigens niet bevestigd gekregen. Maar waar rook is, is vuur. Dit zou dus voor de werf in Makkum ook van toepassing kunnen worden als er aan schepen van Russische burgers wordt gewerkt.

 

 

Archief foto Feadship Royal Dutch Shipyards MakkumArchief foto Feadship Royal Dutch Shipyards Makkum

 

Twee jaar geleden met onze eerste berichten over Covid-19 en dat dat ook in Makkum zou gaan ontregelen, kreeg de redactie reacties in de trant van, sensatie nieuws en ongefundeerde speculatie. We weten nu allemaal dat het veel grotere gevolgen heeft gehad dan toen verwacht.

Hopelijk komt er snel een oplossing in Oekraïne, maar de impact van de oorlog daar gaan we zeker voelen. Te beginnen aan de pomp en in de winkels. 

 

 

 

 

.