Ontruiming en Opruiming scoutinggebouw, Makkumer Belboei

Ontruiming en Opruiming Scoutinggebouw

Redactie

Vorig jaar kreeg de scouting Burdine het buitengewoon vervelende bericht dat de locatie die zij huurden niet meer in aanmerking kwam voor een nieuwe huurperiode. Intussen weten we dat het gebouw is verkocht en dat de kinderopvang in Avondrust naar dit gebouw gaat verhuizen. Scouting Burdine kon nog wel een aantal jaren een deel van het gebouw gebruiken, maar de activiteiten zijn dermate verschillend en daarmee het gebruik van het gebouw, dat dit op termijn mogelijk tot irritaties zou leiden.

Verhuizen van klein materiaal naar de kantine van de IJsclub MakkumVerhuizen van klein materiaal naar de kantine van de IJsclub Makkum

 

Na overleg met het bestuur van, en koortsachtig overleg binnen het bestuur van de 'IJsclub Makkum', werd afgelopen week een oplossing gevonden. De kantine van de IJsclub Makkum gaat voorlopig als onderkomen functioneren voor Scouting Burdine. Naast de IJsclub Makkum en Scouting Burdine maakt ook de motorclub nog gebruik vn deze kantine, maar gezien de uren waarop de beide verenigingen actief zijn zal dat zo is de verwachting niet tot problemen leiden.

 

Afgelopen zaterdag is het gebouw aan de Gedempte Putten leeggehaald en zijn de materialen verhuist. Helaas moest daarbij ook afscheid worden genomen van veel spullen. De kleinere dingen hebben een plek in de kantine van de "IJsclub Makkum" gekregen. Grotere dingen zijn opgeslagen in een zee container en ja van weer andere dingen werd afscheid genomen.

 

Scouting Burdine heeft nu voorlopig de tijd om naar een ander onderkomen te zoeken. Hoop doet..., maar in de wandelgangen horen we dat, dat weleens moeilijk kon worden.

Selecteren, wat doen we ermee en waar gaat het naar toe.Selecteren, wat doen we ermee en waar gaat het naar toe.