Here comes the sun, And I say, It's all right, Makkumer Belboei

Here comes the sun, And I say, It's all right

Zonnige zaterdag zomerse zondag. Pasen een fantastisch begin van het seizoen.

Redactie

Zaterdag met de wind in het oosten was het op het strand zeer goed toeven. Oké de ouderen moesten er nog wel en jasje bij aan, maar de jongeren gingen er al helemaal voor. Sommigen waren van ver gekomen om de paasdagen in Makkum te verblijven.

foto bij artikel: Here comes the sun, And I say, It

 

Anderen hadden de voorjaarsschoonmaak al achter de rug en boden de overtollige zaken aan op de boulevard. Publiek genoeg. Weliswaar nog gezeten op de terrassen, maar later vast bereid om de portemonnee te trekken voor de aangeboden waren. 

Enthousiaste jonge ondernemers gaan er voor.......Enthousiaste jonge ondernemers gaan er voor.......

 

Zon zee en wind dus ook de surfers waren al in grote getale aanwezig. Een blik op camping toont wel aan hoe druk het al was en ook de zeilers hadden huis en haard verlaten getuige de overvolle parkeerplaats bij de Marina.

Drukte bij de surfscholen en op de terrassen....Drukte bij de surfscholen en op de terrassen....

 

ReplaceText

Een volle camping en parkeerplaats bij de MarinaEen volle camping en parkeerplaats bij de Marina

 

Zondag ging er nog een schepje bovenop. De zon deed de temperatuur in de luwte naar zomerse waarden stijgen waardoor zelfs al enkele zonaanbidders uit de kleren gingen. De stranddag eindigde zo mogelijk nog fraaier. Velen zaten ‘s avonds met een drankje en een hapje te kijken naar de ondergaande zon. Even alle zorgen vergeten even weg mijmeren op ‘sunset boulevard’.

Sunset Boulevard in MakkumSunset Boulevard in Makkum