Sport Connect Makkum is de nieuwe sportschool van Makkum en omstreken., Makkumer Belboei

Sport Connect Makkum is de nieuwe sportschool van Makkum en omstreken.

Persbericht

Gevestigd aan de Langezand 2C (grenzend aan het vakantiepark van Beachresort Makkum), start Sytse van Dongen een fitnessconcept met traditionele en unieke Egym fitnessapparatuur. Sytse is 22 jaar en komt uit Tilburg. Inwoners van Workum en omstreken zullen hem wellicht nog het beste kennen als medewerker van sportcentrum Rolpeal, waar hij de afgelopen tweeënhalf een bekend en vertrouwd gezicht was.

 

De nieuwe eigenaar Sytse van Dongen zit klaar om de sportcentrum in te richten.De nieuwe eigenaar Sytse van Dongen zit klaar om de sportcentrum in te richten.

 

Sport Connect biedt een veilige en huiselijke sfeer aan en geeft elke sporter de ruimte om aan zijn/haar doel(en) te werken, zowel geestelijk als lichamelijk.

Naast de bekende traditionele fitnessapparatuur introduceert Sport Connect haar unieke Egym concept. Egym is een circuit van acht krachttoestellen en vier flexibiliteitstoestellen die met elkaar een ultieme en volledige training aanbieden voor het hele lichaam. De trainer stelt eenmalig alle toestellen voor je in. Alle persoonlijke gegeven, zoals zitpositie, rugleuning en trainingsweerstand worden automatisch bewaard en bijgehouden op jouw eigen persoonlijke polsbandje.

 

De Egym apparatuur is zo geautomatiseerd dat elke sporter op hetzelfde moment traint én wisselt van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout hebt gedaan. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch-display trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoord. Je traint dus snel, effectief en vooral met heel veel plezier!

 

 

 

Op 4 mei opent Sport Connect officieel zijn deuren. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken met onze faciliteiten. Sporters die zich voor 9 mei inschrijven, zowel online als in de club, betalen géén inschrijfgeld! Kom vrijblijvend langs of maak gelijk een afspraak. Dit kan telefonisch: 0648123439 of makkelijk via onze website sportconnectmakkum.nl. 

Een artist impression van de nieuwe inrichting benedenEen artist impression van de nieuwe inrichting beneden