‘Voel je Goed’ in Kimswerd, Makkumer Belboei

‘Voel je Goed’ in Kimswerd

Agnes Konst Makkum 18-05-2022

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen met voldoende aandacht voor lichaam en geest. Daarom werd op zaterdag14 mei de Welzijnsmarkt ‘Voel je Goed’ georganiseerd in MFC Piers’ Stee in Kimswerd. Het doel van de markt was inspiratie bieden voor een gezonde leefstijl. Bezoekers konden kennismaken met lokale, kleinschalige ondernemingen die actief zijn op het gebied van zorg en welzijn.

 

Deelnemers en publiek gezondheidsmarkt Kimswerd.Deelnemers en publiek gezondheidsmarkt Kimswerd.

 

Ruim 50 belangstellenden kwamen een kijkje nemen en lieten zich uitgebreid voorlichten of ondergingen een proefbehandeling. Shiatsu-therapeute Ria Levering en haar collega kregen de ene na de andere bezoeker op de massagestoel voor een korte behandeling. Simon Kempes van Voidfull Coaching vertelde over zijn praktijk als Jongeren Coach & Honden Trainer. Jan Hoekstra van Moment voor Jezelf liet belangstellenden kennismaken met magnetiseren. Angelique Fial presenteerde haar coachingsbedrijf InBlijheid. Jantina Machiela bood een luisterend oor en Clara van der Velde gaf informatie over natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Wie even rustig wilde zitten kon terecht in de gezellige bar van Piers’ Stee voor een hapje en een drankje. 

 

De markt werd voor de eerste keer georganiseerd, maar er is zeker animo voor een vervolg. De tweede editie, in het komende najaar of voorjaar, zal een groter aanbod laten zien van zorg- en welzijnsbedrijven in de directe omgeving. Een datum is nog niet bekend, dus houd de website van Piers’ Stee in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.