Talen Vastgoedonderhoud viert opening nieuw pand met Talen Familiedag, Makkumer Belboei

Talen Vastgoedonderhoud viert opening nieuw pand met Talen Familiedag

Persbericht Makkum 02-07-2022

De vestiging Talen West van Talen Vastgoedonderhoud is verhuisd naar een nieuw pand aan de Koornmarktpoort in Dronten. Een mooie gelegenheid voor een feestje! Op zaterdag 25 juni verrichtte locoburgemeester Siert Jan Lap de officiële opening. Daarna volgde het startschot voor de 2e editie van de Talen Familiedag. Er waren heel veel enthousiaste Talen-medewerkers met partners en kinderen op het zomerse festival met foodtrucks en entertainment!

 

Foto: Rob Voss. Talen Familiedag 2022Foto: Rob Voss. Talen Familiedag 2022

 

Talen Vastgoedonderhoud is trots op haar mensen, waarvan sommigen al meer dan 40 jaar in dienst zijn. ‘We zijn bijzonder tevreden met dit mooie, nieuwe pand’, aldus de directie Emiel Talen en Mark van der Graaf. ‘Als familiebedrijf vinden we het fantastisch om de opening met onze medewerkers én hun gezinnen te vieren.’

 

Food & fun

Het werd een bijzonder gezellige familiedag, waar medewerkers van de verschillende vestigingen en hun kinderen genoten van het lekkere eten en drinken. Ook waren er attracties voor jong en oud. Die vermaakten zich volop met de mobiele klimwand, bungeejump-trampolines, photobooth, knutselhoek, stormbaan, bellenblaasstation en de VR surf- en racesimulator. Ook was er een silhouetknipper. Aan het einde van de dag verlieten de kleine gasten geschminkt en met glittertatoeages het terrein.

 

Sinds 1928

Het bedrijf Talen is opgericht in 1928 als schildersbedrijf in Apeldoorn. Nu - ruim 90 jaar en vier generaties later - is het eenmansbedrijf van toen uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met bijna 300 medewerkers en vier vestigingen in Makkum, Dronten, Apeldoorn en Nijmegen. Talen Vastgoedonderhoud werkt strategisch samen met professionele vastgoedeigenaren. Talen verduurzaamt, renoveert en onderhoudt op grote schaal sociale huurwoningen door het hele land. Het bedrijf is in 2015, 2017 én 2021 uitgeroepen tot Beste Werkgever in de bouw en infrastructuur.