Wielerronde van Gaast, Makkumer Belboei

Wielerronde van Gaast

...Amateurs en Elite/Belofte (indien lid van WV Snits)...

Persbericht Makkum 03-07-2022

De Wielerronde van Gaast is een wedstrijd over een parcours van bijna 9 km ten oosten en door het dorpje Gaast (start/finish aan de Boerestreek). Er wordt in twee categorieën gereden: Amateurs en Elite/Belofte (indien lid van WV Snits) over 81 km (9 ronden) en Sportklasse over 63 km (7 ronden) (zie categorie-indeling).

 

Weggebruikers kunnen hierdoor tussen 18:30 uur en 21:30 uur hinder ondervinden op de volgende routes:
- tussen Gaast en Ferwoude op de Zeedijk
- tussen Ferwoude en Wonneburen op de Wonnebuursterweg 
- tussen Wonneburen en Gaast op de Boerestreek 

 

De prijzengelden voor deze wedstrijd zijn voor Amateurs: €75,- , €50,- en €25,- en voor Sportklasse: €60,- €35,- en €20,-. In beide klassen zijn er daarnaast koffiebonen van Op Kop beschikbaar voor de podiumplekken. Tevens zijn er verschillende prijzen voor de tussensprints.

 

Je kunt je tot een uur voor aanvang inschrijven voor deze wedstrijd via onderstaande link (vanaf het moment dat deze zichtbaar is). Daarna kun je je ter plaatse op de wedstrijddag tussen een uur en een half uur voor aanvang wedstrijd nog inschrijven via het inschrijfformulier, mits er nog plaats is. De lijst met inschrijvingen wordt steeds online bijgehouden, een link daar naar toe wordt eveneens hieronder geplaatst.

 

De inschrijving en kleedkamers zijn te vinden bij het sportveld De Boppeslach thv de Boerestreek 25 in Gaast. Je kunt daar ook de auto parkeren. Lees voordat je je inschrijft, goed de inschrijfvoorwaarden door! Meer info: https://wvsnits.nl/