Convident zet in op laagdrempelige digitalisering voor ondernemers, Makkumer Belboei

Convident zet in op laagdrempelige digitalisering voor ondernemers

Persbericht Makkum 15-07-2022

Convident heeft sinds de start in januari 2015 ruim 500 mkb-ondernemers op weg geholpen met online ondernemen; online marketing, websites en webshops vormen een krachtige basis in iedere online uitstraling. Naast het doorbouwen aan de succesformule voor haar bestaande opdrachtgevers, zet Convident de komende jaren in op een laagdrempelige digitalisering voor iedere ondernemer. Met ingang van 1 juli 2022 biedt de organisatie namelijk het Accelerate product, waarin ondernemers zonder eenmalige kosten en snel een digitaal pakket kunnen afnemen.

Convident zet in op laagdrempelige digitalisering voor ondernemersConvident zet in op laagdrempelige digitalisering voor ondernemers

 

Met zowel landelijke als regionale partnerships waaronder de Hanzehogeschool, WOO Groningen, UMCG, Gemeente Groningen en NHL groeit het bedrijf succesvol door. Convident helpt organisaties door hun vragen op het gebied van online ondernemen. Zij worden daarbij begeleid door professionals en experts. Zo organiseren de specialisten van Convident jaarlijks meerdere kennissessies (webinars, presentaties, masterclasses) over het optimaal inzetten van jouw digitale kanalen. De introductie van Accelerate markeert een belangrijke vervolgstap in de toegankelijkheid van digitalisering voor alle ondernemers. “Onze dienstverlening staan bekend als verfrissend, betrouwbaar en duurzaam” zegt Rick Dreise, mede directeur bij Convident. “Het stijlvol ontwerpen, de schaalbare development en de steady groei in online marketing maakt de organisatie anno 2022 bestendigd en toekomstproof. Door nu een eigen product in de markt te zetten, verstevigen we nog meer onze positie als ideale digitaal partner van ondernemers en bedrijven”.

 

Laagdrempelige digitalisering

Als snelgroeiende organisatie ben je in beweging, maar moet je je producten wel constant blijven aanpassen aan de markt. Maatwerk ontwikkeling heeft de organisatie in huis, maar dit is niet voor iedere ondernemer bestemd. Met Accelerate wil Convident ondernemers op een laagdrempelige manier bekend maken met de digitale wereld. Geen eenmalige (opstart)kosten, maar meteen online van start! Ze vinden namelijk dat elk bedrijf, klein of groot, een lange termijn online strategie nodig heeft. Accelerate bestaat daarom uit een website of webshop sjabloon mét maandelijkse webhosting en onderhoud. Hiermee creëren ze continuïteit en online resultaat. Het sjabloon is eigendom van Convident. Noem het web lease, waarbij je maandelijks profiteert van onze kennis en ervaring om online successen te behalen. Met hun vakspecialisten en ruim 10 jaar ervaring als digital agency, richten ze zich altijd op what's next op het gebied van het internet, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is voor jou organisatie.

Meer informatie voor ondernemers over de kosteloze instap deelnamemogelijkheden en werkwijze van Convident is te vinden op convident.nl