Studentenintroductie LEIP!, Makkumer Belboei

Studentenintroductie LEIP!

...week wee terug en groter dan voorheen...

Ellen Seerden Makkum 04-08-2022

De voorbereidingen om nieuwe studenten in Leeuwarden te verwelkomen zijn in volle gang. Van 15 t/m 18 augustus organiseert Leeuwarden Student City een introductieweek die niet alleen uitgebreider is dan voorheen, maar waaraan ook studenten kunnen deelnemen die het de afgelopen twee jaar misliepen vanwege corona.

Leip studenten walk LeeuwardenLeip studenten walk Leeuwarden

 

Het LEIP! Festival, dit keer vanwege Bosk op het Wilhelminaplein in plaats van Oldehoofsterkerkhof, heeft bekende namen als Davina Michelle, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez en andere grote Nederlandse artiesten op het programma om een onvergetelijke avond te garanderen. 

 

Wat gaan de studenten daarna zoal beleven? Er volgt een week met onder andere picknicken in de Prinsentuin, meezingen met Vangrail op het Hofplein, het ontdekken van hotspots met een Student Walk door de stad, uitproberen van de leukste sporten, eten met studentenverenigingen en genieten van een film in de openlucht. Een volledig programma om studenten kennis te laten met de stad en met elkaar. 

 

Carin van der Meij, directeur Leeuwarden Student City: “Geweldig dat we dit jaar een extra uitgebreid programma kunnen aanbieden voor de Leeuwarder studenten. Na een lange periode van beperkende corona maatregelen hebben we er extra zin in om studenten weer met elkaar te laten genieten van muziek en hen een goede start van het studiejaar te geven.”

Meer informatie en tickets op https://www.leip.nu/