EDOZA zoekt (project)zangers, Makkumer Belboei

EDOZA zoekt (project)zangers

Henk Grondsma Makkum 26-08-2022

Dinsdag 30 augustus 2022 starten de repetities weer van het Sneeker Mannenkoor EDOZA. En dat is een prima moment om eens te ervaren hoe leuk het is om in een mannenkoor mee te zingen. We zijn een koor van ca. 80 leden en staat al meer dan 25 jaar onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jan Hibma.

 

Gezelligheid staat voorop. Natuurlijk wordt er serieus geoefend maar er wordt ook veel gelachen. Mannen onder elkaar en op zo’n repetitieavond even alle andere dingen vergeten. Veel nieuwe leden hebben het al ervaren en vaak horen we dan: “dit had ik al veel eerder moeten doen.”

 

We beginnen nu ook met de repetities van ons Groot Kerstconcert. En dat zijn er dit jaar zelfs twee (zaterdag 10 december in Menaldum en zaterdag 17 december in Sneek) Dit is altijd het hoogtepunt van ons zangseizoen. Naast bekende kerstliederen worden er ook nieuwe stukken ingestudeerd. Dus dan beginnen we allemaal op de ’laagste trede’.

 

Wil je het eerst eens op projectbasis proberen? Prima, hoor.

Wij zorgen voor de muziek en dat je een plaatsje in het koor krijgt. De eerste vier weken kom je naast een mentor te staan die je helpt bij alle vragen en andere zaken die er zoal in ons koor spelen. En om de kosten hoef je het niet te laten. Het is gratis!! 

Wij repeteren op de dinsdagavond in CSG Bogerman – Hemdijk 2 – Sneek Aanvang 19:55 uur