Sfeervolle Steegjesfair groot succes, Makkumer Belboei

Sfeervolle Steegjesfair groot succes

Redactie Makkum 23-10-2022

De steegjesfair van afgelopen zaterdag was wederom een groot succes. Mede dankzij de fantastische weersomstandigheden zijn grote drommen mensen uit Makken en van verre afgekomen op dit gebeuren. Rond een aantal grotere 'Hotspots' waren er tientallen andere grote en kleine evenementen die allemaal op veel aandacht konden rekenen. 

Door middel van kaarsjes en waxinelichtjes was er een route uitgezet door de steegjes van Makkum. Vele ook nog sfeervol aangekleed met andere attributen. Op onbekende pleintjes maar ook in oude woninkjes was de bezoeker welkom om te genieten van de meest uiteenlopende zaken. Een stilte discotheek maar ook een festivalplein. Oude 8mm films over Makkum en de presentatie van een hele nieuwe brandweerwagen.

 

 

sfeerverlichting, ludieke versiering en de presentatie van de Makkumer bridgeclub.sfeerverlichting, ludieke versiering en de presentatie van de Makkumer bridgeclub.

 

Kunst bekijken ondergaan en kopen. Alles was er wel. Muziek, de stilte, de basdreun die je kon voelen, maar ook shanty's en klassieke muziek  vielen te beluisteren. Wijn proeven ja hoor dat kon, onbekende lekkernijen uit proberen, of een kop 'snert' geen probleem. Gewoon een heel verrassend gebeuren met voor iedereen wel dingen die hem en haar aanspreken.

Smaakt naar meer

Hoorde mensen zeggen: "volgende week maar weer." Nou dat zal niet zo zijn, maar het is een bijzonder evenement en dat moet jen zal vast weer jaarlijks terug keren.