Jouster Fanfare Orkest pakt uit!, Makkumer Belboei

Jouster Fanfare Orkest pakt uit!

.....groot muzikaal evenement en bekende artiesten.....

Persbericht Makkum 29-11-2022

Op zaterdag 10 december treedt het Jouster Fanfare Orkest op met niemand minder dan Cor Bakker, Marco Bakker, Jennie Lena en de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar. Dit kerstgalaconcert wordt gehouden in Sportfun in Joure en begint om 20:00 uur. Het Jouster orkest bestaat 60 jaar en staat 10 jaar onder de bezielende leiding van dirigent Siemen Hoekstra.

De Mastreechter Staar, Marco Bakker, Jennie Lena en Cor BakkerDe Mastreechter Staar, Marco Bakker, Jennie Lena en Cor Bakker...

 

Genoeg reden om weer eens flink uit te pakken. Het kerstgalaconcert voert u mee naar warme kerstsferen en Sportfun wordt omgetoverd tot een sfeervol theater.  Met The Voice of Holland zangeres Jennie Lena, bariton zanger Marco Bakker, pianist Cor Bakker en het mannenkoor Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar staat er een top aan artiesten.

Jennie Lena

Jennie Lena brak in 2015 door met haar deelname aan The Voice of Holland. Haar blind audition ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze gelijk internationaal aandacht. Haar video is inmiddels 50 miljoen keer bekeken. Deze Amsterdamse dame heeft een rauwe stem en zorgt voor de flair op het podium.  

 

Mastreechter Staar

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is een 115 koppig mannenkoor, afkomstig uit Maastricht. Ze dragen het Koninklijke predicaat door de hoge muzikaliteit die ze hebben en moeten waarborgen. Mede door hun eigen zangschool blijft dit koor op topniveau.

 

Marco Bakker

Concert zanger Marco Bakker debuteerde in 1965 en is bekend van de vele opera’s en operettes waarin hij heeft gezongen. Deze bariton heeft in zijn internationale  loopbaan heel wat prestigieuze optredens verzorgd. Zijn warme, geschoolde stem zal deze avond het geheel vocaal complementeren. 

 

Cor Bakker

De avond wordt gepresenteerd door pianist Cor Bakker. Bij de meeste mensen bekend door de tv programma’s met Paul de Leeuw. Daarvoor is hij 11 jaar de vaste pianist geweest van het Metropole Orkest. Met de muzikale opluistering van deze pianovirtuoos presenteert het Jouster Fanfare Orkest op 10 december een kerstgalaconcert met een top aan artiesten. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.jousterfanfareacties.nl